دریچه تکنولوژی معرفی سری Nubia Red Magic 6 – نخستین اسمارت‌فون‌ها با نمایشگر 165 هرتزی - ژوانا

واحد خبر mobile.ir : در دنیای اسمارت‌فون، برندهایی که به تولید گوشی‌های گیمینگ می‌پردازند انگشت‌شمارند، اما برای جلب نظر گیمرها رقابت سختی بین آنها برقرار است. در این میان “نوبیا” (از زیرمجموعه‌های ZTE) چندی‌ست که با عرضه گوشی‌های قدرتمند خود، جای خود را در بین گیمرها باز کرده است. نوبیا به‌تازگی در روز پنجشنبه ۴ مارچ ۲۰۲۱ (۱۴ اسفند ۱۳۹۹)، در کنار معرفی ساعت هوشمند Nubia Red Magic Watch، از جدیدترین گوشی‌های گیمینگ خود در سری Red Magic رونمایی کرد. این اسمارت‌فون‌ها Nubia Red Magic 6 و Red Magic 6 Pro نام داشته و به جز چند تفاوت در RAM، حافظه داخلی و باتری، تقریبا یکسان هستند. در ادامه بیشتر با این دو محصول آشنا می‌شویم.

گوشی‌های جدید نوبیا با همکاری کمپانی Tencent Games ساخته شده و چند روز پس از عرضه در چین، به بازارهای بین‌المللی نیز عرضه خواهند شد. اسمارت‌فون‌های سری Red Magic 6 در ابعاد ۹٫۷×۷۷٫۰۹×۱۶۹ میلی‌متر طراحی شده‌اند که البته ضخامت گوشی در مدل پرو ۹٫۸ میلی‌متر است. وزن گوشی‌ها ۲۲۰ گرم اعلام شده و از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به Red Magic 5S دارند.

بدون شک یکی از مهم‌ترین مشخصات گوشی‌های جدید نوبیا به نمایشگر آنها مربوط است. سال گذشته نوبیا نخستین اسمارت‌فون دنیا با نمایشگر ۱۴۴ هرتزی (یعنی Red Magic 5S) را روانه بازار کرد. ظاهرا این برند قصد دارد به یکه‌تازی خود در این زمینه ادامه دهد، زیرا Red Magic 6 و ۶ Pro نخستین اسمارت‌فون‌هایی هستند که نرخ به‌روزرسانی نمایشگر آنها به رقم خیره‌کننده ۱۶۵ هرتز می‌رسد. به زبان ساده‌تر این نمایشگر در هر ثانیه ۱۶۵ مرتبه تازه‌سازی می‌شود. البته زمانی که محتوای نمایشی پویا نباشد، نرخ تازه‌سازی به ۳۰ هرتز کاهش می‌یابد، اما به سرعت می‌تواند در منوها و اپلیکیشن‌ها به ۱۲۰ هرتز و در بازی‌های پشتیبانی‌شده تا ۱۶۵ هرتز برسد.

Red Magic 6 و ۶ Pro دارای نمایشگر ۶٫۸ اینچی از نوع AMOLED بوده و رزولوشن نمایشگر +FHD (معادل ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل) است. نرخ نمونه‌برداری تاچ این نمایشگر در حالت چندلمسی ۳۶۰ هرتز و در حالت لمس با یک انگشت ۵۰۰ هرتز اعلام شده است. این نمایشگر می‌تواند طیف رنگی DCI-P3 را به طور ۱۰۰ درصد پوشش دهد. ناگفته نماند، حسگر اثر انگشت در هر دو گوشی زیر لایه نمایشگر کار گذاشته شده است.

شاید مهم‌ترین مؤلفه برای گوشی‌های گیمینگ، قدرت پردازشی بالا در آنها باشد. در اینجا نیز نوبیا با به کار گرفتن قدرتمندترین چیپ‌ست حال حاضر دنیا – یعنی اسنپ‌دراگون ۸۸۸ – این امر را تأیید می‌کند. این تراشه ۵ نانومتری مشتمل بر یک هسته ۲٫۸۴ گیگاهرتزی Cortex-X1، سه هسته ۲٫۴۲ گیگاهرتزی Cortex-A78 و چهار هسته ۱٫۸ گیگاهرتزی Cortex-A55 بوده و پردازنده گرافیکی آن Adreno 660 است.

یکی از مواردی که گوشی‌های جدید نوبیا را از هم متمایز می‌کند، RAM و حافظه داخلی آنهاست. Red Magic 6 دارای ۸ یا ۱۲ گیگابایت RAM و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است. در صورتی که نوبیا در Red Magic 6 Pro برای RAM گزینه‌های ۱۲ و ۱۶ گیگابایتی و برای حافظه داخلی گزینه‌های ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی را در نظر گرفته است. البته لازم به ذکر است در ورژن خاصی از این سری – که تحت عنوان Transparent Edition یا “نسخه شفاف” به تولید می‌رسد – حافظه RAM به ۱۸ گیگابایت و حافظه داخلی به ۵۱۲ گیگابایت ارتقا پیدا می‌کند. ناگفته نماند، حافظه RAM گوشی‌ها از نوع LPDDR5 و حافظه داخلی آنها از نوع UFS 3.1 اعلام شده است.

از آنجا که گوشی‌های گیمینگ با هدف متفاوتی نسبت به اسمارت‌فون‌های دیگر به تولید می‌رسند، متعاقبا امکانات و مشخصات خاص خود را دارند. به عنوان مثال سیستم خنک‌کننده بخش جدایی‌ناپذیر این قبیل دیوایس‌ها به شمار می‌رود. در هر دو گوشی Red Magic 6 و ۶ Pro نیز شاهد وجود یک سیستم خنک‌کننده چند لایه متشکل از مس، گرافین، ژل حرارتی و فن خنک‌کننده هستیم. این فن در مدل اصلی سرعتی معادل ۱۸ هزار دور در دقیقه دارد، اما سرعت فن در ورژن پرو به ۲۰ هزار دور در دقیقه می‌رسد.

به منظور اینکه کاربر بتواند برای تسلط بیشتر روی بازی با ۴ انگشت بازی کند، در لبه سمت راست گوشی (که هنگام گرفتن آن در حالت افقی، در بالا قرار می‌گیرد) دو دکمه لمسی خازنی تعبیه شده که از نرخ نمونه‌برداری تاچ ۴۰۰ هرتزی برخوردارند. نکته دیگر آنکه با توجه به پشتیبانی هر دو گوشی از تکنولوژی cast، می‌توان از طریق USB یا به شکل بی‌سیم، بازی را روی مانیتورهایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می‌کنند استریم کرده و با موس و کی‌بورد بازی را انجام داد.

یکی دیگر از نقاط برجسته گوشی های سری Red Magic 6 را باید در باتری آنها جست‌وجو کرد. در مدل اصلی با یک باتری ۵,۰۵۰ میلی‌آمپر ساعتی مواجه هستیم که با برخورداری از شارژ ۶۶ واتی، ظرف مدت ۳۸ دقیقه می‌توان آن را به طور کامل از ۰ تا ۱۰۰ شارژ کرد. ظرفیت باتری در نسخه پرو به ۴,۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت کاهش یافته، اما در مقابل توان شارژ به ۱۲۰ وات ارتقا پیدا کرده است. طبق ادعای شرکت سازنده، تنها در ۵ دقیقه می‌توان ذخیره باتری این گوشی را از ۰ به ۵۰ درصد رساند. شارژ کامل باتری نیز تنها ۱۷ دقیقه طول می‌کشد. ناگفته نماند، هر دو گوشی از استانداردهای USB Power Delivery 3.0 و همچنین شارژ سریع کوالکام (ورژن‌های ۳٫۰، ۴٫۰ و ۵٫۰) پشتیبانی می‌کنند.

در پشت هر دو گوشی ۳ دوربین به چشم می‌خورد؛ دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل داشته و یک دوربین التراواید ۸ مگاپیکسلی به همراه یک دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی آن را یاری می‌کنند. دوربین جلوی گوشی نیز رزولوشنی معادل ۸ مگاپیکسل دارد. متأسفانه اطلاعات دیگری از مجموعه دوربین این دیوایس‌ها منتشر نشده است.

گوشی‌های جدید نوبیا مجهز به اندروید ۱۱ بوده و رابط کاربری اختصاصی RedMagic OS 4.0 در آنها فعال است. هر دو گوشی از ارتباطات نسل پنجم بهره می‌برند. وای-فای ۶، بلوتوث ۵٫۱، جک هدفون و پورت USB-C از دیگر گزینه‌های ارتباطی این دیوایس‌هاست. همان طور که قبلا هم گفته شد، حسگر اثر انگشت نوری گوشی‌ها زیر لایه نمایشگر تعبیه شده است. گفته می‌شود این حسگر – که محصول شرکت Goodix است – تا ۵۰ درصد از حسگری که در Red Magic 5G کار گذاشته شده بود، سریع‌تر است.

اسمارت‌فون Red Magic 6 در رنگ‌های مشکی و Aurora (ترکیبی از آبی و صورتی) به تولید می‌رسد. مشکی و خاکستری نیز رنگ‌بندی‌های ۶ Pro را تشکیل می‌دهند. ثبت پیش‌سفارش برای خرید این محصولات هم‌اکنون در چین آغاز شده، اما هر دو گوشی از ۱۱ مارچ (۲۱ اسفند ۱۳۹۹) وارد بازار چین می‌شود. عرضه جهانی این محصولات نیز از ۱۶ مارچ (۲۶ اسفند) آغاز خواهد شد. مدل‌های مختلف سری Red Magic 6 و قیمت‌های آن به شرح زیر است:

Red Magic 6

– مدل پایه ۸/۱۲۸: با قیمت ۳,۷۹۹ یوان چین، که با نرخ کنونی تبدیل ارز تقریبا برابر است با ۵۸۷ دلار آمریکا

– مدل متوسط ۱۲/۱۲۸: با قیمت ۴,۰۹۹ یوان (۶۳۴ دلار)

– مدل پیشرفته ۱۲/۲۵۶: با قیمت ۴,۳۹۹ یوان (۶۸۰ دلار)

Red Magic 6 Pro

– مدل پایه ۱۲/۱۲۸: با قیمت ۴,۳۹۹ یوان (۶۸۰ دلار)

– مدل متوسط ۱۲/۲۵۶: با قیمت ۴,۷۹۹ یوان (۷۳۸ دلار)

– مدل پیشرفته ۱۶/۲۵۶: با قیمت ۵,۲۹۹ یوان (۸۱۵ دلار)

Red Magic 6 Pro Transparent Edition

– مدل پایه ۱۶/۲۵۶: با قیمت ۵,۵۹۹ یوان (۸۶۵ دلار)

– مدل پیشرفته ۱۸/۵۱۲: با قیمت ۶,۵۹۹ یوان (۱,۰۲۰ دلار)

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 149 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 7 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.