دریچه تکنولوژی آموزش تشخیص تلویزیون‌های تقلبی سامسونگ از اصلی - ژوانا

دوستان و همراهان شهر سخت افزار، با یک مطلب اختصاصی دیگر در زمینه تشخیص لوازم خانگی تقلبی از اصل با شما هستیم. پس از مطلب راه‌های شناسایی محصولات تقلبی برند «بوش» و تلویزیون‌های تقلبی «الجی» این بار به سراغ تلویزیون‌های «سامسونگ» خواهیم رفت. با ما همراه باشید.

با توجه به افزایش قیمت ارزهای خارجی، تحریم‌های بین‌المللی سنگین و مشکلات متعدد دیگر، نه تنها خرید یک تلویزیون این روزها به کاری دشوار مبدل شده است، بلکه شاهد خروج برندهای متعدد از بازار ایران بوده و راه برای ورود کالاهای قاچاق باز شده است. خرید تلویزیون‌های بدون گارانتی این روزها به عنوان یک راه حل ارزان‌تر در اختیار خانواده‌های ایرانی قرار گرفته است.

با توجه به ورود چشمگیر کالاهای قاچاق، دست‌های فرصت طلبان به سمت فروش لوازم خانگی و صوتی و تصویری تقلبی دراز شده است. در این مطلب به سراغ شیوه‌های تشخیص تلویزیون‌های تقلبی Samsung خواهیم رفت.

تلویزیون‌های تقلبی چطور تولید می‌شوند؟
شرکت‌های بسیاری از جمله برندهای چینی، با تهیه قطعات یک تلویزیون ارزان قیمت و بی کیفیت، تلویزیون‌هایی را با نام و لوگوی سامسونگ به تولید رسانده و در نهایت با یک بسته بندی ساختگی وارد بازار می‌سازند. از سوی دیگر، برخی سودجویان نیز با خرید تلویزیون‌هایی از برندهای چینی بی نام و نشان، لوگوی آنها را با لوگوی سامسونگ تعویض کرده و راهی بازار می‌کنند.

SAMF-3.jpg

بسته بندی، مهم‌ترین عامل!
یکی از واضح‌ترین راه‌های تشخیص تلویزیون‌های تقلبی سامسونگ، نوع کارتن و بسته بندی آنها است. به یاد داشته باشید که بسته بندی تلویزیون‌های سامسونگ در کشورهای گوناگون متفاوت است. کارتن‌های آبی-سفید بی کیفیت که ضخامت چندانی ندارند، از جمله مواردی است که تلویزیون‌های تقلبی سامسونگ را از نمونه‌های اصل جدا می‌سازد.

SAMF-4.jpeg

نوع فونت نوشتارهای بسته بندی نیز یکی از شیوه‌های تشخیص است. به عنوان مثال، سامسونگ در بسته بندی‌های خود هیچ‌گاه از واژه Smart TV در ابعاد بسیار بزرگ که تمام نمای کارتن را اشغال می‌کنند، استفاده نمی‌کند. در تصاویر درون متن می‌توانید شاهد چند نمونه از کارتن و بسته بندی‌های تلویزیون‌های تقلبی سامسونگ باشید.

SAMF-2.jpg

در کنار بسته بندی تمامی تلویزیون‌های اصلی سامسونگ، یک برچسب شامل پارامترهای مهم از جمله مدل، سریال، بام مدل و… نصب شده است. به یاد داشته باشید که این برچسب روی کارتن چاپ نشده و باید به صورت دستی بر روی آن چسبانده شده باشد. شایان ذکر است که ترکیب بسته بندی و مدل های تقلبی به قدری زیاد است که امکان درج تصاویر همگی آنها وجود ندارد!

51S1M7aekEL._AC_SL1200_.jpg

چک کردن پارامترهای مهم S/N/M با سایت سازنده
در برچسب سفید رنگی که در کنار کارتن نصب گشته، و یا برچسبی که در پشت تلویزیون‌های سامسونگ قرار دارد، پارامترهایی از جمله شماره سریال، مدل و بام مدل. یکی از ساده‌ترین شیوه‌های تشخیص تلویزیون‌های تقلبی سامسونگ از مدل‌های اصلی، چک کردن پارامترهای این برچسب است. در ابتدا در بخش Model، می‌توانید شاهد مدل دقیق تلویزیون باشید.

SAMF-9.jpg

سپس با جستجوی مدل در اینترنت، به سایت سازنده رفته و با چک کردن ظاهر و مشخصات فنی محصول، از اصل بودن آن مطمئن خواهید شد. سریال تلویزیون‌های سامسونگ در کشورهای گوناگون، متفاوت است. این سریال حاوی کدهایی است که کشور سازنده و یا سال و ماه ساخت را به شما نشان خواهد داد. چک کردن پارامترهای سریال مقداری دشوار بوده و بهتر است که به بخش مدل اکتفا کنید. با این وجود سرچ کردن شماره سریال، می‌تواند کشور توزیع شده و یا سال ساخت و سازگاری با مدل را برای شما نمایان سازد.

SAMF-5.jpg

در تصاویری که برای نمونه در متن گذاشته شده است، می‌توانید شاهد تشریح جزئیات مدل و سریال در برچسب‌های سامسونگ باشید. دقت کنید که مؤلفه های درج شده در برچسب پشت تلویزیون، با برچسب کنار کارتن یکسان باشد. در غیر این صورت تلویزیون تقلبی بوده و یا در بسته بندی آن ایرادی وجود خواهد داشت.

SAMF-10.jpg

سیستم عامل و منو
سامسونگ در تلویزیون‌های هوشمند خود از سیستم عامل Tizen استفاده می‌کند. دیگر مدل‌ها نیز به رابط کاربری، منو و طراحی اختصاصی نرم افزاری این شرکت مجهز هستند. تنها با یک جستجوی ساده در گوگل و مشاهده تصاویر می‌توانید محیط انواع منوها، سیستم عامل و مؤلفه های رابط کاربری تلویزیون‌های سامسونگ را مشاهده کنید. خوشبختانه منو، رابط کاربری و سیستم عامل تلویزیون‌های سامسونگ تنها به سه دسته تقسیم شده و مشاهده همگی آنها در کسری از زمان امکان پذیر است.

SAMF-1.jpg

یک روش عمومی برای تلویزیون‌های تقلبی LG و Samsung
یکی از متداول‌ترین روش‌هایی که این روزها در زمینه ارائه تلویزیون‌های تقلبی و فیک به جای مدل‌های اصلی استفاده می‌شود، دقیقاً همان شیوه‌ای است که در بخش تلویزیون‌های تقلبی LG نیز بدان اشاره کردیم. ساخت کارتن، لیبل و برچسب‌های برند اصلی و فروش تلویزیون‌های ناشناس ساخت چین که به سفارش افراد کلاه‌بردار تولید شده و یا برای همین منظور ساخته شده‌اند.

SAMF-8.jpg

تلویزیون‌های تقلبی سامسونگ نیز به روشی مشابه در بازارهای غیر رسمی توزیع می‌شوند. همان‌طور که پیش‌تر نیز بدان اشاره کردیم، بد نیست بدانید که سامسونگ آرم و لوگوی خود را به دو شیوه در جلوی کابینت و فریم تلویزیون‌ها نصب می‌کند. در اکثر موارد سامسونگ از لوگوی چاپی نام خود (Samsung) در جلوی تلویزیون‌ها استفاده می‌کند.

SAMF-7.jfif

دومین حالت نصب لوگوی برجسته اما بسیار مستحکم و ضخیم است. بدین ترتیب لوگوهای برجسته چسبی با کیفیت پایین که توسط فروشندگان کلاه‌بردار نصب می‌شود، به راحتی توسط ناخن دست کنده شده و می‌توان این راه به عنوان یکی از ساده‌ترین شیوه‌های تلویزیون‌های تقلبی قلمداد کرد. (تصاویر هر دو لوگو در متن آورده شده است).

SAMF-11.jpg

وب سایت شهر سخت افزار در راستای شناسایی محصولات تقلبی و ارائه راهکارهایی به منظور جلوگیری از افتادن در دام شیادان، به انتشار مطالب مشابه ادامه خواهد داد.

آیا شما هم با تلویزیون‌های تقلبی سامسونگ برخورد داشته‌اید؟ از تجربیات خود با ما بگویید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 175 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 29 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها