دریچه تکنولوژی افزایش درآمد چشم‌گیر تراشه‌سازان بزرگ در سال 2020 علیرغم مشکلات ناشی از کرونا - ژوانا

همانطور که می‌دانید در سال گذشته با شیوع ویروس کرونا بسیاری از شرکت‌های تراشه‌سازی برای مدت طولانی تعطیل شده و از کار افتادند و به همین دلیل انتظار می‌رفت این کمپانی‌ها در پایان سال با ضرر چشم‌گیری رو به رو شوند. اما طبق گزارش اخیر، عکس این اتفاق رخ داده و بسیاری از شرکت‌های تراشه‌سازی دنیا در سال گذشته درآمد هنگفتی کسب کرده‌اند.

اینطور که پیداست شروع «کار در خانه» و «آموزش‌های آنلاین» ضرر حاصل از تعطیلی کارخانه‌های تراشه‌سازی را نه‌تنها جبران کرده و حتی با افزایش نیاز به نوت بوک‌ها و لپ تاپ‌ها و همچنین تجهیزات شبکه، درآمد بسیاری را نیز برای این شرکت‌ها در سال گذشته رقم زده است.

semiconductor-industry-trends.jpg

بر اساس گزارش جدید گروه آماری و تحلیلی ترندفورس (TrendForce)، افزایش ناگهانی تقاضا برای لپ تاپ‌ها و دیگر محصولات کامپیوتری تاثیر بسزایی در رشد چشم‌گیر درآمد کمپانی‌های نیمه‌هادی داشته است. بنابراین شرکت‌های طراحی و تولید تراشه‌ها و ICها که قطعات مورد نیاز برای ساخت لپ تاپ‌ها و نوت بوک‌ها را تامین می‌کردند، در طول سال گذشته رشد بسیاری داشته‌اند.

شرکت‌های مذکور شامل نام‌های بزرگی چون کوالکام (Qualcomm)، برادکام (Broadcom)، انویدیا (Nvidia)، مدیاتک (MediaTek) و AMD هم می‌شود که به ترتیب در پنج جایگاه اول لیست پردرآمدترین شرکت‌های تراشه‌سازی قرار گرفته‌اند. با توجه به افزایش ناگهانی تقاضا برای تجهیزات شبکه و تصمیم اپل برای استفاده از ‌‌پردازنده‌های باند پایه (Base Band) کوالکام، این شرکت در سال ۲۰۲۰ توانست جایگاه اول را از Broadcom بگیرد.

trendforce.png

افزون بر این، تحریم‌های سخت‌گیرانه‌ی دولت آمریکا علیه شرکت هواوی نیز باعث شد دیگر شرکت‌های گوشی‌سازی تنوع محصولات و همچنین تولیدات خود را افزایش دهد تا سهم هواوی از بازار گوشی در جهان را تصاحب کنند.

در میان این لیست شرکت‌های انویدیا و AMD به ترتیب با ۵۲٫۲ درصد و ۴۵ درصد افزایش درآمد نسبت به سال گذشته، بیشترین رشد سال به سال را به نام خود ثبت کرده‌اند. البته افزایش درآمد ۴۵ درصدی شرکت AMD با توجه به پیشرفتی که در سال گذشته در دنیای پردازنده‌های دسکتاپ و لپ تاپ داشت، کاملاً قابل پیش‌بینی بود.

در این رابطه بخوانید:

– خبر بد برای گیمرها ؛ بحران کمبود تراشه تا سال ۲۰۲۲ ادامه می‌یابد
– معضل کمبود تراشه گریبان‌گیر پرچمداران سامسونگ شد؛ امسال منتظر گلکسی نوت ۲۱ نباشید؟
– مدیرعامل جدید کوالکام: تحریم آمریکا علیه هواوی مشکل کمبود تراشه جهان را کاهش می‌دهد
– کوالکام و سامسونگ به دنبال سلطنت بر بازار تراشه های ۵ نانومتری موبایل
– جو بایدن هم به کمبود تراشه در سطح دنیا واکنش نشان داد؛ فرمان اجرایی برای رفع مشکلات موجود

پس از شرکت‌های کوالکام، برادکام، انویدیا، مدیاتک و AMD نیز کمپانی‌های Xilinx، مارول (Marvell)، نواتک (Novatek)، ریل‌تک (Realtek) و Dialog در پنج جایگاه بعدی قرار گرفته‌اند که در میان آن‌ها نواتک و ریل‌تک با رشد سالانه‌ی بیش از ۳۰ درصدی درآمد بسیار خوبی کسب کرده‌اند.

semiconductor.jpg

نظر شما در مورد گزارش جدید شرکت ترندفورس و افزایش درآمد شرکت‌های تراشه‌سازی چیست، آیا این کمپانی‌ها امسال هم می‌توانند رشد سال ۲۰۲۰ خود را تکرار کنند یا خیر؟

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 137 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 29 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها