دریچه تکنولوژی سلطان اورکلاک ازراک بعد از سال‌ها با یک مدل جدید: ASRock Z590 OC Formula معرفی شد - ژوانا

اگر از حرفه‌های دنیای سخت افزار باشید، بدون شک مادربردهای OC Formula کمپانی ازراک را به خاطر دارید. OC Formulaهایی که در چیپست های سری ۱۰۰ و ۲۰۰ اینتل رکوردهایی حیرت انگیز را به نام خود ثبت کردند. حال پس از گذشت سال‌ها، ازراک با غول دیگری موسوم به ASRock Z590 OC Formula این خانواده را زنده کرد!

پردازنده‌های نسل یازدهم اینتل از قابلیت اورکلاک پذیری بالایی برخوردار هستند. اورکلاکرها به جان آنها افتاده و شاهد شکست رکوردهای فرکانسی، یکی پس از دیگری هستیم. ازراک با مادربرد Z590 OC Formula پرچمداری را وارد میدان می‌کند که رقابت با آن دشوار نیست. مادامی که صحبت از سری فرمولا به میان می‌آید، می دانیم که با مادربردی توانمند برای اورکلاک روبرو هستیم.

OCA-2.png

Z590 OC Formula به مدار چاپی (PCB) کلاس سرور با ۱۲ لایه مجهز شده است. مدار تغذیه آن با ۱۶ فاز رگولاتور و چوک های ۹۰ آمپری طراحی شده است. ازراک در این مادربرد از اسلات های رم ASRock SMD DIMM استفاده کرده است که به گفته سازنده ضمن جلوگیری از خطای سیگنال و از دست رفتن آن، ثبات را در فرکانس‌های بالا به همراه دارد.

OCA-3.jpg

این مادربرد زیبا که طراحی آن بدون شک یادآوری سری فرمولا او سی سال‌های دور است، این مادربرد به فناوری Smart Power Stage مجهز شده است که به صورت خودکار بر جریان و دما در هر فاز نظارت می‌کند. به لطف طراحی PCB Backdrill، با یک مادربرد اورکلاک حرفه‌ای روبرو هستیم. PCB Backdrill مادربرد Z590 OC Formula را قادر می‌سازد تا از چاپ‌های اضافی در لایه‌های PCB جلوگیری کرده تطبیق امپدانس را بهبود می‌بخشد.

OCA-4.jpg

یکی دیگر از ویژگی‌های این طراحی، حرکت بهتر سیگنال در بین لایه‌ها است که منجر به امکان اورکلاک سنگین و با ثبات حافظه می‌گردد؛ همچنین کاهش تلفات سیگنال در بین لایه‌ها را می‌توانید یک ویژگی دیگر این فناوری بدانید. از کلیدهای فیزیکی اورکلاک که بگذریم، به نمایشگر OLED اختصاصی می‌رسیم که ازراک برای سهولت کار اورکلاکرها به سراغ آن رفته است. این مادربرد ضمن بهره مندی از کنترلر ۲٫۵ گیگابیتی شبکه سیمی، کنترلر WiFi 6E را نیز یدک می‌کشد.

اسطوره جدید ازراک، Z590 OC Formula، بر خلاف نام ساده خود یک حرفه‌ای به تمام معنی است. این مادربرد در بخش صدا ضمن استفاده از خازن‌های ژاپنی صوتی و ESS 9218 DAC Wima که در مادربردهای رده بالا و پرچمدار نصب می‌شود، به صدای Hi-Fi وفادار بوده و با پشتیبانی از S 112dB THD+N، می‌تواند هدفون‌هایی با امپدانس ۶۰۰ اهم را نیز هندل کند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 201 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 6 آوریل 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها