دریچه تکنولوژی چگونه نرم‌افزارهای برتر را در گوشی‌های HMS هواوی نصب کنیم - ژوانا

از آنجایی که گوشی‌های هوشمند جدید هواوی که بر پایه HMS توسعه یافته‌اند، فاقد Google Play Store هستند، ممکن است برخی کاربران در پیدا کردن و نصب کردن برخی نرم‌افزارهای خاص به مشکل بخورند. در این مطلب به بررسی و معرفی روش‌های جایگزین برای نصب برنامه‌ها به صورت مستقل می‌پردازیم.

همان‌ طور که می‌دانید، به واسطه تحریم‌های تجاری اعمال شده از سوی آمریکا علیه هواوی، تعدادی از کمپانی‌های آمریکایی از ارائه محصول و خدمات به شرکت هواوی منع شده‌اند. این امر صرف نظر از ایجاد موانعی در حوزه سخت‌افزار، فعالیت کمپانی هواوی در حوزه نرم‌افزار نیز را تحت تاثیر قرار داد.

در واقع فقط تأمین‌کنندگان سخت‌افزار نبودند که مجبور به کاهش یا توقف همکاری با هواوی بودند؛ بلکه شرکت‌های فعال در حوزه نرم‌افزار نیز مجبور به تبعیت از این تحریم‌ها شدند. البته سیستم‌عامل اندروید ذاتی متن‌باز دارد و همه می‌توانند آزادانه از آن استفاده کنند. اما به دنبال تحریم‌های یادشده،گوگل موظف شده از ارائه خدمات رسمی (نظیر اپلیکیشن‌های GMS) به محصولات جدید هواوی خودداری کند و به همین خاطر شاهد فقدان Play Store و برخی دیگر از خدمات گوگل در محصولات اخیر هواوی هستیم.

در ادامه به این پرسش، پاسخ خواهیم داد که وقتی یک گوشی اندرویدی فاقد Play Store Google داریم، از چه روش‌هایی می‌توانیم به دانلود و نصب برنامه‌ها و بازی‌ها مورد نیاز خود بپردازیم؟

مارکت‌های ایرانی
مسئله محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی گوگل برای هواوی موضوع نسبتاً تازه‌ای است. با این حال محدودیت‌های این کمپانی (گوگل) برای کاربران ایرانی موضوعی است که همه ما سال‌هاست با آن دست و پنجه نرم‌ می‌کنیم.

به عنوان مثال کاربران کشورمان صرفاً به خاطر آی‌پی ایرانی خود، نمی‌توانستند برخی نرم‌افزارها را از فروشگاه گوگل دریافت کنند. شاید وجود همین محدودیت‌ها و مصائب برای کاربران بود که در وهله اول ایده توسعه مارکت‌های ایرانی نرم‌افزار را به ذهن بنیان‌گذاران آن‌ها انداخت.

کافه بازار

bazar.jpg

کافه بازار بزرگترین مارکت ایرانی نرم‌افزار است. کافه بازار در سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرد و تا کنون بیش از ۳۸ میلیون نصب فعال دارد. طبق آمار منتشر شده در وبسایت کافه بازار، این مارکت ایرانی در حال حاضر بیش از ۱۲۰,۰۰۰ برنامه و ۳۱,۰۰۰ بازی را از ۲۲,۰۰۰ تیم توسعه‌دهنده به کاربران ارائه می‌کند.

2020-06-08 16_14_15-f36f6415-6ff8-4b78-986c-e032bde84a67.jpg (JPEG Image, 750 × 500 pixels).jpg

در حال حاضر با توجه به همکاری نزدیک کافه‌بازار با دفتر هواوی در ایران، پیشنهاد می‌شود برنامه‌های مورد نیاز بر روی گوشی‌های HMS، از طریق کافه‌بازار دریافت و نصب شوند. در واقع به منظور سازگاری بیشتر برنامه‌های با اکوسیستم سرویس‌های موبایلی هواوی، توصیه می‌شود از سایر مارکت‌های ایرانی در این زمینه استفاده نشود.

مارکت‌های خارجی
علاوه بر مارکت‌های ایرانی، می‌توان روی مارکت‌های خارجی دریافت نرم‌افزار نیز حساب باز کرد. اگرچه این فروشگاه‌ها اغلب فاقد نرم‌افزارهای فارسی هستند، اما طیف به مراتب گسترده‌تری از نرم‌افزارها و بازی‌های خارجی را برای دانلود و نصب به کاربران ارائه می‌کنند. در ادامه به معرفی چند نمونه از این فروشگاه‌های نرم‌افزاری می‌پردازیم.

APKPURE

APKPURE.jpg

مارکت آنلاین APKPure از جمله برترین مارکت‌های خارجی است که فعالیت خود را از سال ۲۰۱۴ شروع کرده و امکان دانلود اکثر نرم‌افزارهای Play Store را فراهم می‌کند. مزیت استفاده از این مارکت را می‌توان دانلود و نصب خودکار دیتای برنامه‌ها و بازی‌ها توسط نرم‌افزار APKPURE دانست.

2020-06-08 16_15_45-Download APK free online downloader _ APKPure.com.jpg

Aptiode

از دیگر‌ مارکت‌های خارجی برتر می‌توان به Aptiode اشاره کرد. این مارکت بیش از ۱۵۰ میلیون نصب فعال دارد و حدود یک میلیون نرم‌افزار و بازی را برای دانلود ارائه کرده است.

aptoide.jpg

در نظر داشته باشید برای استفاده از این مارکت به برنامه‌های تغییر آی‌پی احتیاج خواهید داشت.

2020-06-08 16_16_14-Aptoide_ Corporate Website.jpg

دانلودر Evozi
گاهی شاهد این هستیم که نرم‌افزارها با تاخیری هرچند اندک، اما محسوس و آزاردهنده نسبت به Play Store، در دیگر مارکت‌ها بروزرسانی می‌شوند. حتی بعضاً نرم‌افزاری را درون پلی‌استور مشاهده می‌کنیم که در هیچ مارکت آنلاین دیگری نیست.

2020-06-08 09_57_30-APK Downloader [Latest] Download Directly _ June 2020 _ (Evozi Official).jpg

دانلودر آنلاین Evozi با دریافت لینک پلی‌استور نرم‌افزار یا بازی مورد نظر، لینک دانلود مستقیم آن را در اختیار شما می‌گذارد.

سایت‌های دانلود فارسی
سایت‌های دانلود موجود در بستر اینترنت نیز یکی دیگر از روش‌های نصب نرم‌افزارها هستند. این روش‌ محدود به وبسایت یا مجموعه خاصی نمی‌شود و تعدادی بسیار زیادی منبع دانلود را در اختیار کاربر می‌گذارد.

به منظور دانلود برنامه از وبسایت‌های فارسی فعال در این حوزه، کافی است جست‌وجوی ساده‌ای در گوگل انجام دهید. متن جست‌وجوی شما می‌تواند نمونه‌ای‌ همانند یکی از موارد زیر باشد:

دانلود برنامه + «اسم برنامه» + اندروید

دانلود بازی + «اسم بازی» + اندروید

google-search.jpg

این روش مزیت‌هایی نیز نسبت به سایر روش‌های معرفی شده در این مطلب دارد. به عنوان مثال می‌توان به جای دانلود کردن آخرین نسخه روز، نسخه‌ای قدیمی و خاص از نرم‌افزار را دانلود و نصب کرد. همچنین می‌توان نرم‌افزارهای پرمیوم و پولی را به صورت رایگان دریافت کرد؛ امکانی که از طریق کمتر مارکت آنلاینی در دسترس است.

Huawei AppGallery
اما به عنوان آخرین و آسان‌ترین روش می‌توان روی AppGallery هواوی حساب باز کرد. این برنامه به صورت پیشفرض روی همه گوشی‌های هوشمند هواوی بر بستر HMS نصب شده و امکان دانلود تمامی نرم‌افزارهایی که به صورت رسمی با پلتفرم HMS سازگار شده‌اند را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

appgallery.jpg

نحوه عملکرد این نرم‌افزار نیز همانند سایر مارکت‌های آنلاین است و می‌توان به سادگی و با جستجوی عنوان برنامه یا بازی مورد، آخرین نسخه فعلی موجود آن را دانلود کرد. هواوی در صدد است تا تعداد اپلیکیشن‌های پشتیبانی‌شده توسط این پلتفرم را افزایش داده تا اپ‌گالری را تبدیل به مرجع نرم‌افزاری برای گوشی‌های اندرویدی خود کند. به گفته مسئولان هواوی، اپ‌گالری هم‌اکنون سومین فروشگاه بزرگ نرم‌افزاری در دنیا محسوب می‌شود و سرمایه‌گذاری‌های کلانی روی آن انجام خواهد شد.

در پایان شما کاربران نیز می‌توانید تجربه خود را از کار با گوشی‌های HMS هواوی و نصب برنامه‌های مختلف روی آن، در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 187 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 29 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها