دریچه تکنولوژی معرفی Mi 11 – پرچمدار بزرگ شیائومی برای سال 2021 - ژوانا

واحد خبر mobile.ir : شرکت شیائومی در روز دوشنبه ۲۸ دسامبر ۲۰۲۰ (۸ در ۱۳۹۹) از جدیدترین پرچمدار خود با نام Mi 11 رونمایی کرده است؛ این گوشی طبق انتظار اولین مدل مجهز به پروسسور پیشرفته Snapdragon 888 شرکت کوالکام بوده و امکانات و قابلیت‌های به‌‌کار گرفته شده در آن در سطح یک پرچمدار بزرگ است. شکل ظاهری و بسیاری از امکانات Mi 11 از مدت‌ها پیش به‌صورت غیر رسمی مشخص شده بوده و رونمایی امروز با غافلگیری چندانی برای دنبال‌کنندگان این حوزه همراه نبود. Mi 11 درست همانطور که پیش‌بینی می‌شد مثل سری آیفون ۱۲ حداقل در بازار چین بدون شارژر درون جعبه ارائه می‌شود اما ماجرا به همین‌جا خاتمه نیافته و راه‌حل شیائومی در این زمینه به اپل برتری دارد.

شیائومی برخلاف سال‌های گذشته به‌جای معرفی یک نسخه عادی و یک ورژن پیشرفته‌تر با پسوند پرو، Mi 11 را (حداقل تا به این لحظه) به‌صورت یک مدل تکی و انفرادی معرفی کرده اما در این میان تقریبا هیچ‌یک از امکانات مورد انتظار از یک پرچمدار در آن فراموش نشده است. این گوشی از طراحی مدرن و کارآمدی با صفحه‌نمایش یک‌پارچه فول اسکرین بهره می‌برد که هر چهار گوشه پنل آن به‌صورت خمیده و متمایل به بخش پشتی طراحی شده‌اند؛ این طراحی طبیعتا در هرچه نازک‌تر به‌نظر رسیدن دستگاه تأثیر چشمگیری داشته و در حالی‌که خود دستگاه با ضخامت تنها ۸٫۰۶ میلی‌متری (در نسخه شیشه‌ای و ۸٫۵۶ میلی‌متری در نسخه چرمی) نمونه چندان ضخیمی به‌نظر نمی‌رسد، آن را در دست کاملا Slim جلوه می‌دهد. جنس بخش پشتی در نسخه‌های عادی از ظاهری شیشه‌ای برخوردار است و دو نسخه چرمی نیز با رنگ‌های متفاوتی عرضه می‌شوند. وزن ورژن شیشه ای ۱۹۶ و نسخه چرمی ۱۹۴ گرم است که دستاورد بزرگی با توجه به اندازه صفحه‌نمایش و ظرفیت باتری به حساب می‌آید.

صفحه‌نمایش دستگاه (بدون در نظر گرفته هیولای گیمینگ Black Shark 3 Pro) پس از ۵ سال در برند شیائومی برای اولین بار بعد از معرفی Mi Note Pro پا را از وضوح فول اچ‌دی فراتر گذشته و حالا از وضوح +۲K یا ۱۴۴۰×۳۲۰۰ پیکسل بهره می‌برد. این صفحه‌نمایش ۶٫۸۱ اینچی که با فناوری AMOLED ساخته شده در یک زمینه دیگر نیز نمونه کم‌نظیری در کل تولیدات موبایلی شیائومی به‌حساب می‌‌آید جایی‌‌که در کنار Black Shark 3S و Mi 10 Ultra تنها نمونه دیگری در این برند با پنل ۱۲۰ هرتزی OLED به حساب می‌آید. نرخ نمونه‌برداری تاچ این پنل نیز ۴۸۰ هرتز اعلام شده که در این زمینه نیز در حد یک نمونه کاملا پیشرفته ظاهر می‌شود. به‌عنوان یک ویژگی مهم دیگر در این پنل باید به نوع شیشه محافظ روی آن اشاره کرد که از نوع Gorilla Glass Victus و همچون Samsung Galaxy Note20 Ultra است. سایر مشخصات قابل ذکر در مورد این صفحه‌نمایش در مواردی مثل نمایش رنگ ۱۰ بیتی، روشنایی حداکثری ۱,۵۰۰nits، کنتراست ۵,۰۰۰,۰۰۰:۱،‌ پشتیبانی ۱۰۰ درصدی از طیف DCI-P3 و امکان به‌تصور کشیدن محتوای +HDR10 خلاصه می‌شود.

به‌گفته شیائومی، صفحه‌نمایش حاضر در Mi 11 موفق به کسب ۱۳ رکورد از مجموعه DisplayMate شده که از آن میان باید به حداکثر روشنایی برای پنل OLED، کنتراست و دقت رنگ اشاره کرد.

سنسور اثر انگشت این گوشی طبق انتظار درون صفحه‌نمایش قرار داشته و از طریق همین سنسور (که ظاهرا ساخت شرکت Goodix است) امکان تشخیص ضربان قلب نیز وجود دارد. دوربین سلفی گوشی که در حفره ناچ بالای صفحه‌نمایش تعبیه شده یک نمونه ۲۰ مگاپیکسلی با پشتیبانی از برداشت ویدئوی ۱۰۸۰p‌با ۳۰ و ۶۰ فریم در ثانیه است که امکان تهیه ویدئوی اسلوموشن با وضوح ۷۲۰p‌ با ۱۲۰ فریم در ثانیه را نیز داراست.

دوربین اصلی گوشی همانطور که از پیش مشخص شده بود یک نمونه ۱۰۸ مگاپیکسلی با ابعاد ۱/۱٫۳۳ اینچی‌ست که لنزی ۷ مرحله‌ای با گشودگی دیافراگم f/1.85 را در مقابل خود می‌بیند. حداکثر وضوح فیلم‌برداری این دوربین، ۸K با ۲۴ یا ۳۰ فریم در ثانیه است و امکان برداشت ویدئوی ۴K‌ با ۶۰ فریم در ثانیه و اسلوموشن فول اچ‌دی با نرخ ۴۸۰ فریم در ثانیه را نیز ارائه می‌کند. این دوربین ظاهرا همان ماژولی‌ست که پیش از این در Mi 10 5G و Mi 10 Pro 5G نیز ارائه شده بود. دومین واحد تصویری این مدل یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی التراواید با میدان دید ۱۲۳ درجه‌ای با گشودگی دیافراگم f/2.4 است که سابقه ‌آشنایی با این یکی را نیز در Mi 10 5G داشته‌ایم. در نهایت سومین دوربین یک واحد ۵ مگاپیکسلی‌ست با وجود آن‌که شیائومی از آن با عنوان تله‌فتو ماکرو یاد می‌کند اما عملا یک نمونه تله‌فتوی واقعی با فاصله کانونی متفاوت به حساب نمی‌آید و ظاهرا بیشتر باید آن را یک دوربین ماکرو دانست.

همانطور که اشاره شد Mi 11 اولین گوشی جهان با پروسسور جدیدا معرفی شده Snapdragon 888 شرکت کوالکام است که با لیتوگرافی ۵ نانومتری یکی از پر قدرت‌ترین و کم‌مصرف‌ترین پروسسورهای موبایلی فعلی بازار به حساب می‌آید. در ساختار این پلتفرم موبایلی از یک هسته Cortex X1 با فرکانس ۲٫۸۴ گیگاهرتز استفاده شده و در دو کلاستر دیگر نیز به‌ترتیب ۳ هسته ۲٫۴۲ گیگاهرتزی Arm Cortex-A78 و ۴ هسته ۱٫۸ گیگاهرتزی A55 در نظر گرفته شده است. پردازش گرافیکی در این چیپ‌ست را نیز Adreno 660 بر عهده دارد.

Mi 11‌ با ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه رم LPDDR5 با نرخ تبادل ۶,۴۰۰Mbps ارائه شده و دو حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی آن نیز از نوع پر سرعت UFS 3.1 انتخاب شده‌اند. از کارت حافظه جانبی مثل نسل قبلی این خانواده در Mi 11 نیز ظاهرا خبری نیست.

ظرفیت باتری گوشی ۴,۶۰۰ میلی آمپر ساعت است که با وجود آن‌که در مقایسه به Mi 10 5G و باتری ۴,۷۸۰mAh آن اندکی با کاهش ظرفیت روبرو شده اما سرعت شارژ سریع سیمی آن متحول شده و با عبور از Mi 10 Pro 5G و شارژر ۵۰ واتی آن حالا با توان ۵۵ وات، سرعت بسیار بالایی را ارائه می‌کند. این شارژر به گفته شیائومی برای پر کردن باتری تنها به ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارد. شارژ بی‌سیم نیز طبق انتظار برای این مجموعه فراموش نشده و در این‌جا نیز با تحول بزرگی روبرو می‌شویم جایی‌‌که توان شارژ بی‌سیم ۳۰ واتی دو مدل قبلی جای خود را به یک شارژر بی‌سیم ۵۰ واتی داده که پر شدن باتری با کمک آن تنها ۵۳ دقیقه به‌طول می‌انجامد. شارژ بی‌سیم معکوس دیگر نکته قابل اشاره در مورد این بخش است که با توان ۱۰ واتی صورت می‌پذیرد. Mi 11‌ جدا از شارژر پیشرفته خود از همه شارژرهای منطبق با فناوری‌های +Quiack Charge 3+ ،Quick Charge 4 و Power Delivery 3 نیز پشتیبانی می‌کند.

همانطور که از مدتی قبل مشخص شده بود، شیائومی نیز رویه اپل را در ارائه نکردن شارژر همراه جعبه گوشی در Mi 11 ادامه داده و جعبه کوچک و باریک این گوشی فاقد شارژ است. شیائومی اما ظاهرا در این رابطه رویکرد متفاوتی را نسبت به اپل در پیش گرفته و (حداقل در این نوبت در بازار چین)، Mi 11 را در دو ورژن مختلف یکی بدون شارژر و دیگری همراه با شارژر جداگانه (از نوع پیشرفته GaN) ‌ارائه می‌کند که هر دو قیمت یکسانی دارند و در این میان هزینه جداگانه‌ای برای شارژر دریافت نمی‌شود. البته هنوز مشخص نیست که چه تعداد از کاربران به خرید نسخه بدون شارژر تمایل خواهند داشت.

از جمله دیگر مشخصات جالب توجه این گوشی باید به اسپیکرهای استریوی تنظیم شده از سوی Harman Kardon، اتصال ۵G روی هر دو سیم‌کارت (از نوع sub-6GHz)، پشتیبانی از وای‌فای ۶E، بلوتوث نسخه ۵٫۲ (با امکان اتصال همزمان دو دستگاه به گوشی)، اتصال NFC و مسیریاب‌های ماهواره‌ای دو باند اشاره کرد.

Mi 11 در ورژن عادی در سه رنگ آبی، سفید و مشکی و در دو نسخه چرم گیاهی با رنگ‌های قهوه‌ای روشن (موسوم خاکی) و بنفش دودی ارائه می‌شود؛ نسخه متفاوتی از این گوشی نیز با طراحی ویژه و امضای Lei Jun (هم‌بنیان‌گذار شیائومی) به‌صورت محدود در دسترس قرار می‌گیرد. سیستم‌عامل دستگاه اندروید ۱۱ با پوسته جدید MIUI 12.5 است که تغییرات فراوانی را نسبت به ورژن پیشین این رابط کاربری ارائه می‌کند. نسخه پایه ۸GB/128GB این گوشی ۳,۹۹۹ یوان (با نرخ فعلی تبدیل ارز نزدیک به ۶۱۲ دلار آمریکا) قیمت داشته و با ثابت ماندن رم و افزایش ظرفیت حافظه به ۲۵۶ گیگابایت این قیمت به ۴,۲۹۹ یوان (۶۵۸ دلار) افزایش پیدا می‌کند. در نهایت ورژن ۱۲GB/256GB این مدل نیز ۴٫۶۹۹ یوان (۷۱۹ دلار) قیمت‌گذاری شده است. پیش‌سفارش Mi 11 در چین از هم‌اکنون آغاز شده و نخستین فروش سریع آن برای ۱ ژانویه ۲۰۲۱ (۱۲ دی ۱۳۹۹) برنامه‌ریزی شده است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 182 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 19 فوریه 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.